Predstavljamo Hermi Multi Flat - Univerzalno konstrukcijsko rješenje za ravne krovove!

Predstavljamo Hermi Multi Flat - Univerzalno konstrukcijsko rješenje za ravne krovove!

Predstavljamo novo konstrukcijsko rješenje Hermi Multi Flat koje je namijenjeno za postavljanje solarnih elektrana na ravne krovove nagiba do 5°. Modularni sustav pruža fleksibilnost na krovu. Njegova univerzalnost namjene omogućuje ugradnju na različite obloge: šljunak, bitumenske obloge, krovne pokrove od polimerne folije i trapezne ploče. Hermi Multi Flat omogućuje horizontalnu orijentaciju PV modula s nagibima od 10° ili 15° i podržava orijentaciju PV modula u smjeru jug i istok-zapad, tako da je idealan i za stambene i za industrijske zgrade.

Rješenje Hermi Multi Flat uključuje inovativni prednji nosač Hermi SOL-N41 i stražnji nosač Hermi SOL-N42, kao i novodizajnirani šinski profil Hermi SOL-P40 s utorom kompatibilnim s T-vijcima, koji omogućuje brzo i jednostavno pozicioniranje i pričvršćivanje prednjeg i zadnjeg dijela. Sustav montirate na krov pomoću osnovnih alata. Hermi SOL-PRL višenamjenska polimerna podloga otporna na UV zračenje omogućuje zaštitu krova i dodatno opterećenje cijele instalacije.


Kompatibilnost rješenja Hermi Multi Flat s većinom dimenzija fotonaponskih modula i inovativnim sustavom opterećenja i zaštitom od vjetra, optimizira trošak rješenja i istovremeno osigurava učinkovitost i trajnost.

Instalacija kabela i kabelskih polica također se odvija bez nepotrebnog stresa/, budući da se mogu polagati istovremeno s postavljanjem konstrukcije ili kasnije nakon pričvršćivanja FN modula.


Rješenje za montažu je otporno na koroziju, ima dugi životni vijek i ne zahtijeva posebno održavanje.


Uvjereni smo da će naše Hermi Multi Flat rješenje postaviti novi standard u postavljanju elektrana na ravne krovove. Zajedno s vašim i našim aktivnostima te ciljanim tehnološkim razvojem pridonosimo održivom razvoju i prijelazu u ugljičnu neutralnost.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Obrež Zelinski 51

10380 Sv. I. Zelina

Hrvatska