Hermi izlaže na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024

Hermi izlaže na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024

Hermi, europski proizvođač rješenja za zaštitu od groma, kabelskih polica i ljestvi te konstrukcijskih sistema za solarne elektrane, priprema se za sudjelovanje na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Od 16. do 20. travnja tvrtka će svoje najnovije inovacije izlagati na Mostarskom sajmu na štandu D6 u hali 2.


U tvrtki Hermi smo svjesni ključne važnosti adekvatne zaštite od udara groma, zbog čega ističemo važnost zaštite nekretnina (i života) od potencijalnih rizika. Na vrijeme provjerite stanje postojeće gromobranske i prenaponske zaštite ili dogovorite odgovarajuću novu instalaciju ukoliko još nemate navedenu zaštitu. Na štandu D6 naši Hermi stručnjaci će Vas savjetovati i odabrati najbolja rješenja prema specifičnostima tržišta, struke, objekta i Vašim posebnim željama.

Od inovacija iz programa gromobrana bit će izložena univerzalna cijevna obujmica KON11 UNI koja je nagrađena regionalnom brončanom nagradom za inovaciju 2023. godine. Ova svestrana cijevna obujmica neprimjetno se integrira s (odvodnim) cijevima i pruža funkcionalnu i estetsku savršenost.

Osim toga, posjetitelji će moći saznati više o Hermi Fast Klick® seriji kabelskih polica i aktualnoj verziji otpornoj na koroziju izrađenoj od Magnelis® materijala, koji se odlikuje izdržljivošću, dugim vijekom trajanja te je također cjenovno pristupačna alternativa vruće pocinčanoj izvedbi. Dostupni su i komplementarni proizvodi za instalaciju cijele trase kabelskih polica.

Za vas koji razmišljate o solarnoj elektrani a imate ravan krov, preporučujemo rješenje nosive konstrukcije Hermi Multi Flat. Njegova univerzalnost upotrebe omogućuje ugradnju na različite krovove: kocka kaldrme, bitumenske krovove, krovove od polimerne folije i limene trapezne ploče. Hermi Multi Flat omogućuje horizontalnu orijentaciju PV modula s nagibima od 10° ili 15° te podržava orijentaciju PV modula i u smjeru jug i istok-zapad, stoga je idealan kako za stambene tako i za industrijske objekte.

U današnjem dinamičnom okruženju, u kojem sve više jačaju održiva energetska rješenja, Hermi ističe i važnost adekvatne zaštite solarnih elektrana.

Provjerite uživo na sajmu u Mostaru.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Obrež Zelinski 51

10380 Sv. I. Zelina

Hrvatska