Hermi ove godine izlaže i na 62. sajmu DOM u Ljubljani

Hermi ove godine izlaže i na 62. sajmu DOM u Ljubljani

U Hermiu i ovogodišnju sajamsku sezonu započinjemo kod kuće u Sloveniji. Pozivamo vas na 62. sajam Dom koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2024. u Gospodarskom izložbenom centru u Ljubljani. Možete nas pronaći u Staklenoj dvorani C, izložbena dvorana 2.

Vrijeme i oluje nas ne štede već nekoliko godina. Prošle godine oborili smo još jedan rekord na svjetskoj razini. Diljem svijeta bilo je više od 2,1 milijarde udara munje! Na vrijeme provjerite stanje postojeće zaštite od munje i prenapona ili dogovorite odgovarajuću novu instalaciju ukoliko još nemate navedenu zaštitu. U Hermiu imamo sve što vam je potrebno: kvalitetne i provjerene komponente, stručno osoblje i savjete te odličan tim instalatera. Neki od njih će biti prisutni i na našem štandu tijekom 62. sajma Dom za sva eventualna pitanja i nedoumice.

U Hermiu s ponosom predstavljamo inovativna rješenja koja ne samo da zadovoljavaju, već i premašuju industrijske standarde. Među predstavljenim proizvodima bit će i univerzalna obujmica za cijevi KON11 UNI, dobitnica regionalne brončane nagrade za inovaciju 2023. Od sada je dostupna i u boji u verziji za još bolje estetsko pristajanje na (odvodne) cijevi. Među kabelskim policama izložit ćemo i bestseler - Hermi Fast Klick® seriju polica. Od sada su dostupne i u verziji izrađenoj od materijala visoke otpornosti na koroziju Magnelis®. Tražite najbolje rješenje za montažu svoje nove solarne elektrane? Odaberite Hermi Multi Flat univerzalno rješenje koje omogućuje brzu i jednostavnu montažu.

Imajte na umu da je odgovarajuća zaštita od munje i prenapona ključna za zaštitu vaše solarne investicije. Više o ovoj temi u informativnom članku OVDJE.


Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Obrež Zelinski 51

10380 Sv. I. Zelina

Hrvatska