Hermi web stranica; oku privlačnija, jednostavnija za korištenje

Hermi web stranica; oku privlačnija, jednostavnija za korištenje
Nova web stranica Hermi; osvježena, lakša za uporabu i prilagođenija korisnicima

Hermi s ponosom predstavlja novu web stranicu. Web stranica ima novu i privlačniju podlogu; brža je, jednostavnija i prilagođena korisnicima za pretraživanje. U novom obliku od sada je dostupna i na slovenskom, engleskom i njemačkom jeziku, a biti će prevedena na još 6 jezika.

Novi izgled web stranice je osmišljen tako da posjetiteljima, poslovnim partnerima i našim zaposlenicima omoguči pregledniji osvrt. Jasno navodi što smo, što radimo i što možemo postići zajedno sa našim partnerima.

Nova web stranica ima dosljedan i jednostavan navigacijski sustav s poboljšanom funkcionalnošću izbornika koji vodi do informacija koje posjetitelj traži i treba. U sva 4 prodajna segmenta -zaštita od udara groma i prenapona, kabelske police i ljestve, te nosive konstrukcije za solarne elektrane je največa novost detaljniji opis proizvoda sa tehničkim specifikacijama, te mogučnost prijenosa pojedinih dokumenata. Na web stranici možete pronaći mnogo referenci sa raznim slučajevima sa kojima se svakodnevno susrećemo u ovoj branži, između ostaloga i našu viziju, strategiju, povijest tvrtke, aktualne vijesti o tvrtki, razvoj tržišta…

Web stranica u potpunosti radi na mobilnim uređajima, a pregledavanje je moguće na svim najčešće korištenim preglednicima.

Uživajte u istraživanju naše nove Hermi web stranice!

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Obrež Zelinski 51

10380 Sv. I. Zelina

Hrvatska