Nova serija Hermi Fast Klick kabelskih polica

Nova serija Hermi Fast Klick kabelskih polica

Tvrtka Hermi lansirala je novu seriju kabelskih polica Hermi Fast Klick. Nove kabelske police dizajnirane su za brže i lakše spajanje bez upotrebe vijaka i alata. Zahvaljujući jedinstvenoj i patentiranoj tehnologiji spajanja bez vijaka, polaganje kabelskih polica oduzima manje vremena. Industrijske trase su instalacije u kojima se nove Hermi kabelske police uistinu ističu od konkurencije. Skraćeno radno vrijeme može dovesti do značajnog smanjenja strukture troškova cjelokupne investicije.

Hermi odjel za istraživanje i razvoj dizajnirao je novu Hermi Fast Klick seriju kabelskih polica na temelju zahtjeva tržišta i preferencija kupaca. Praktično iskustvo pokazalo je potrebu za bržom ugradnjom kabelskih trasa bez upotrebe složenih alata i potrebu za smanjenjem upotrebe vijaka. Prema iskustvu instalatera na terenu, najzahtjevniji dio instalacije kabelske trase je spajanje kabelskih polica. Hermi Fast Klick sustav omogućuje uštedu vremena jer nisu potrebni vijci za spajanje kabelskih polica.

Hermi Fast Klick kabelska polica spaja se na sljedeću kabelsku policu jednostavnim klikom i zaključava se posebnim elementom. Ove se kabelske police mogu sastavljati i rastavljati nekoliko puta i nakon toga zaključavati. Također, mehanička oštećenja koja bi mogla nastati tijekom transporta ili nepažljivog rukovanja ne utječu na kvalitetu spoja. Spoj je toliko kvalitetan da glatka unutrašnjost sprječava oštećenje kabela.

Hermi Fast Klick kabelske police kompatibile su sa standardnim Hermi kabelskim policama i pratećim komponentama. U slučaju rezanja Fast Klick kabelske police, rezni dio se može spojiti s drugim dijelom pomoću Hermi Fast Joint spojnog elementa. Kabelske police su prikladne za vanjsku i unutarnju upotrebu, za manje komercijalne projekte ili veće industrijske hale, te su prikladne za korištenje u raznim industrijama.

Nova serija je u skladu sa standardom EN 61537. Kabelske police biti će dostupne u različitim materijalima i različitim dimenzijama. Hermi Fast Klick kabelske police visine 60 mm, širine 100, 200 i 300 mm te duljine 3000 m postupno će u prosincu postati dio redovne proizvodnje. Ostale dimenzije bit će dostupne sljedeće godine.

Koliko je jednostavno i brzo spojiti Hermi Fast Klick kabelske police provjerite OVDJE, kompatibilnost s Hermi spojnim elementima predstavljena je OVDJE.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Obrež Zelinski 51

10380 Sv. I. Zelina

Hrvatska