Hermi rješenja na sajmu Power Circle, Austrija

Hermi rješenja na sajmu Power Circle, Austrija
Ovogodišnja sajamska sezona nastavlja se na Power Circleu u Austriji. Hermijeva rješenja bit će predstavljena 18. i 19. svibnja 2022. na izložbenom prostoru 02-0122 u Messezentrum Salzburgu.


U središtu pozornosti će biti kabelske police Hermi Fast Klick i nagrađen inovativni spojni element Hermi Fast Joint. Osim toga, posjetiteljima ćemo predstaviti i nova dostignuća u segmentima zaštite od munje i prenapona Hermi.


Rastuća potreba i posljedična potrošnja energije predstavljaju izazov za mnoge industrije, a također diktiraju daljnji razvoj na području kabelskih trasa i elektroinstalacija te zaštiti od munje i prenapona. Hermi Fast Klick serija omogućuje jednostavnu i brzu montažu kabelskih trasa bez upotrebe vijaka i posebnih alata. Nagrađen inovativni element Hermi Fast Joint omogućuje spajanje rezanih kabelskih polica. Moderne  električne i druge instalacije postaju sve složenije i brojne, pa se razmatra prikladnost i kvaliteta komponenti i njihov dugi vijek trajanja. Hermi proizvodi: kabelske police, ljestve, nosači, koljena, odcjepi, obujmice i druge komponente izrađene su od različitih materijala i različitih su karakteristika za upotrebu u mnogim industrijama i za različite svrhe.


Već više od 35 godina Hermi je poznat kao stručnjak u području zaštite od munje i prenapona. Intenzitet vremenskih pojava s jedne strane te složenost i osjetljivost elektroničkih uređaja s druge strane, razlozi su zašto se vlasnici nekretnina i pokretnina češće odlučuju na ugradnju Hermi zaštite od munje i prenapona. Moderne konstrukcije (uključujući i pametne zgrade) posebno su podložne udaru groma zbog kombinacije naprednih elektroničkih uređaja i arhitekturnih posebnosti, pa se češće događaju mehanička i toplinska oštećenja uređaja spojenih na električne instalacije i dijelove zgrade. 


Više informacija dobit ćete kod naših savjetnika ili osobno na sajmu Power Circle u Salzburgu.

Naziv web-stranice

Kontakt

Hermi, d.o.o.

Obrež Zelinski 51

10380 Sv. I. Zelina

Hrvatska